Velkommen til ny sponsor!

Postet av Gulset IF - Håndball den 27. Apr 2024

Vi ønsker en ny sponsor velkommen til håndballen, vårt lokale senter Gulset senteret! Vi gleder oss til et spennende samarbeid med den nye sponsoren, og ser frem til å samarbeide for å oppnå felles mål og suksess på håndballbanen. Takk for støtten, og velkommen inn i håndballens verden!Håndballen jobber iherdig for å få tak i nye sponsorer, og dette er en av flere sponsorer som har valgt å støtte oss i vår satsning på å utvikle håndballmiljøet på Gulset. Vi er svært takknemlige for Gulset senteret sin støtte, og vi ser frem til å representere dem med stolthet på håndballbanen. Vi håper på et fruktbart samarbeid som vil bidra til vekst og utvikling av håndballen på Gulset. Heia Gulset! Vi ser fram til å vise fram Gulset senteret's logo på draktene våre under kamper, og er takknemlige for deres støtte. Dette samarbeidet vil bidra til å styrke håndballmiljøet på Gulset og skape spennende muligheter for utvikling.
Velkommen til JD Sveiseservice AS!

Postet av Gulset IF - Håndball den 21. Mar 2024

Velkommen til klubben JD Sveiseservice! Vi gleder oss til et spennende samarbeid med JD Sveiseservice AS og ser frem til å styrke båndene mellom bedrift og idrettslag! JD Sveiseservice vil pryde draktene våres i  den kommende sesongen, og vi ser frem til å representere dem på banen med stolthet! 

Det er flott å se bedrifter engasjere seg i lokalidretten på denne måten! Vi ser fram til å vise frem JD Sveiseservice AS logo på draktene våre og å representere dem på og utenfor banen. 

Vi er takknemlige for støtten fra JD Sveiseservice AS og vi ønsker JD Sveiseservice AS hjertelig velkommen som en viktig samarbeidspartner for Gulset IF Håndball, og ser frem til en spennende sesong sammen!
Fair Play

Postet av Gulset IF - Håndball den 8. Feb 2022

Fair play

Norges Håndballforbund har verdiene: Innsatsvilje, Begeistring, Respekt og Fair play. Og nettopp Fair play har betydning for alle som deltar og følger håndballsporten.

Derfor trenger vi retningslinjer for alle som er på en håndballbane. Sørg for at de som er rundt deg kjenner til disse, og oppfordre alle til å etterleve Fair Play.

Sammen med Norsk Tipping er det laget foreldrevettregler. Filen kan du laste ned her.

Fair Play

Postet av Gulset IF - Håndball den 8. Feb 2022


Fair play

Norges Håndballforbund har verdiene: Innsatsvilje, Begeistring, Respekt og Fair play. Og nettopp Fair play har betydning for alle som deltar og følger håndballsporten.

Derfor trenger vi retningslinjer for alle som er på en håndballbane. Sørg for at de som er rundt deg kjenner til disse, og oppfordre alle til å etterleve Fair Play.

Sammen med Norsk Tipping er det laget foreldrevettregler. Filen kan du laste ned her.

Full jubel: Alle kan trene og spille igjen! HURRA!

Postet av Gulset IF - Håndball den 4. Feb 2022


Tirsdagens kunngjøring fra regjeringen betyr at alle lag og spillere igjen kan trene og spille som normalt.

- Nå er det full jubel hos oss. Endringene er svært godt nytt, og i tråd med det vi og norsk idrett har jobbet for de siste ukene, sier generalsekretær i Norges Håndballforbund, Erik Langerud. 

- Jeg er like glad som om vi hadde vunnet gull i VM, EM og OL – med begge landslagene! Dette er en enorm opptur for alle i norsk håndball, sier håndballpresident Kåre Geir Lio.

For:

Etter Tirsdagens kunngjøring foreligger det ikke lenger noen nasjonale begrensinger på håndballaktivitet, uansett alder og nivå. Alle lag og spillere kan med andre ord trene og spille som normalt, med virkning fra kl. 23.00 tirsdag 1. februar.

Norges Håndballforbund vil nå se på hvordan kampaktiviteten skal gjennomføres de kommende månedene. Sentralleddet håndterer og kunngjør det nasjonale tilbudet, mens den enkelte region håndterer og kunngjør det regionale tilbudet. Oppdatert informasjon vil komme i løpet av kort tid.

I haller hvor publikum kan plasseres på faste, tilviste plasser er det ingen begrensning på antall tilskuere, og ingen krav til avstand eller munnbind så lenge de frammøtte sitter i sitt sete. Arrangøren skal legge til rette for at det er mulig å holde én meters avstand der hvor folk møtes på andre steder i arenaen.

Der hvor det ikke er faste, tilviste plasser er det arrangørens ansvar å sikre forsvarlig drift. Her må grupper med familie eller andre nærkontakter holde én meter avstand til andre grupper. Kultur- og likestillingsminister Anette Trettebergstuen signaliserte tirsdag at regjeringens mål er at også denne begrensningen skal fjernes om to uker.

Det er ikke lenger noen begrensning på hvor mange lag som kan være inne i hallen samtidig. Hver arrangørklubb skal utpeke en ansvarlig person for det enkelte arrangement, og vedkommende har ansvar for at gjeldende smittevernregler følges.

- Nå gleder vi oss stort til å kunne spille, trene og se på håndball igjen. Endelig! jubler Erik Langerud.